Ινιέστα: «To σημαντικό τώρα είναι οι ζωές των ανθρώπων»

Ινιέστα: «To σημαντικό τώρα είναι οι ζωές των ανθρώπων»

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι οι ζωές των ανθρώπων.

Ο Αντρές Ινιέστα παραδέχθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters, ότι δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τα γεγονότα στην Ευρώπη και την εικόνα της πανδημίας του κορωνοϊού, από το νέο του σπίτι στην Ιαπωνία.

Ο Ινιέστα, ο οποίος προσχώρησε στη Βίσελ Κόμπε το 2018 μετά από μια καριέρα γεμάτη τρόπαια με την Μπαρτσελόνα, δήλωσε στο Reuters, ότι ενώ η σημασία του ποδοσφαίρου ήταν δευτερεύουσα σε αυτή την κρίση, είναι απογοητευτικό «να μην μπορούμε να παίξουμε».

Η ποδοσφαιρική σεζόν της Ιαπωνίας αναστάλθηκε , με τον 35χρονο Ινιέστα να παραμένει στο Κόμπε με τη σύζυγό του και τρία παιδιά. «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είσαι εκεί μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν μπορείς να δεις τι συμβαίνει κάθε μέρα, οπότε αυτό είναι δύσκολο, αλλά συνεχίζουμε να μιλάμε καθημερινά, να επικοινωνούμε μαζί τους και να ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί».

Ο κορωνοϊός έχει μολύνει περισσότερα από 200.000 άτομα στην Ισπανία και σκότωσε πάνω από 20.000. Η Ιαπωνία έχει επιβεβαιώσει περισσότερες από 11.000 κρούσματα με περισσότερους από 250 θανάτους.

«Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα», πρόσθεσε ο Ινέστα, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο γκολ για την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. «Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι οι ζωές των ανθρώπων, οι δουλειές των ανθρώπων, η προσπάθεια να προχωρήσει η κοινωνία προς τα εμπρός για να βγει από αυτήν την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ