Τέβες : Τόσα έπαιρνε ανά παιχνίδι και γκολ στην Κίνα

Τέβες : Τόσα έπαιρνε ανά παιχνίδι και γκολ στην Κίνα

Δείτε πόσα χρήματα λάμβανε ο Κάρλος Τέβες ανά εβδομάδα, ανά γκολ και ανά συμμετοχή κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Shanghai Shenhua.

Ο Κάρλος Τέβες είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, με την αργεντίνικη ομάδα να τον ανακοινώνει και επίσημα προχθές. Πριν επιστρέψει στο Μπουένος Άιρες για λογαριασμό της Μπόκα, άνηκε στη Shanghai Shenhua της Κίνας. Εκεί, ο Τέβες πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Κινέζους για να παίξει μπάλα στην ομάδα τους.

Ο Καρλίτο αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια της πρώην ομάδας του σκοράροντας 4 γκολ με τη φανέλα της. Σε αυτό το σημείο ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε πόσα χρήματα λάμβανε ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός ανά επίδοση. Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα ζαλίζουν…

Κάθε βδομάδα που περνούσε, ο Τέβες έβλεπε στα χρήματα που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό να μπαίνουν άλλες 650 χιλιάδες λίρες. Επιπλέον, κάθε φορά που έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο να βοηθήσει την ομάδα της Σανγκάη, ο λογαριασμός του ανέβαινε κατά 1.690.000 λίρες! Όμως, επειδή αυτά τα χρήματα ήταν το… ορεκτικό, με το που έβαζε γκολ ο Τέβες, δεν πανηγύριζε μόνο για την επιτυχία της ομάδας του. Αλλά, επειδή γινόταν κατά 8.450.000 λίρες πλουσιότερος!

Πάρτε αριθμομηχανή, κάντε τους πολλαπλασιασμούς και βγάλτε το αποτέλεσμα. Αν σας εμφανιστεί «error» στην οθόνη, μην ανησυχήσετε, απλώς ο Τέβες χάνει το μέτρημα όποτε επιχειρεί να σκεφτεί πόσα χρήματα διαθέτει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ