Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Όταν ο Κέβιν (ξανά) συναντά την ΑΕΚ (vids)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Όταν ο Κέβιν (ξανά) συναντά την ΑΕΚ (vids)

Η ξεχωριστή παράδοση του Κέβιν Μιραλάς κόντρα στην Ένωση.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το απόγευμα (19:30) της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και μπορεί μέχρι στιγμής ο Ιρανός επιθετικός των Ερυθρόλευκων, Καρίμ Ανσαριφάρντ, να ηγείται της επιθετικής προσπάθειας της ομάδας (12 τέρματα) και ο Κώστας Φορτούνης να ακολουθεί με 8, αλλά άλλος είναι αυτός που έχει ξεχωριστή παράδοση κόντρα στην Ένωση.

Το όνομα αυτού, Κέβιν Μιραλάς.

Ήρθε, αποθεώθηκε και δέχεται συνεχώς την λατρεία των φίλων του Ολυμπιακού οι οποίοι αδημονούν να τον δουν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Τα γκολ του κόντρα στους «μεγάλους» αντιπάλους των Πειραιωτών, ήταν εκείνα που του εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον των πιο αγαπημένων ξένων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την ερυθρόλευκη.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, τέσσερις φορές (όλες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος) την έχει αντιμετωπίσει ο Βέλγος στην πρώτη του θητεία στους πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας μάλιστα σκοράρει σε τρεις εξ αυτών.

Ο έμπειρος φορ ο οποίος αναζητά το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι, έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στους κιτρινόμαυρους καθώς έχει βρει δίχτυα και στις τρεις τελευταίες φορές που τους αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα, σκόραρε στο 6-0 του Ολυμπιακού στο Γ.Καραϊσκάκης στις 20 Μαρτίου του 2011, βρήκε δίχτυα στην ισοπαλία (1-1) του ΟΑΚΑ στις 15 Οκτωβρίου του 2011 και στην νίκη με 2-0 στις 10 Φεβρουαρίου του 2012. Δεν τα κατάφερε μόνο στο πρώτο του ματς κόντρα στην Ένωση στις 27 Νοεμβρίου του 2010 όταν η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 1-0 χάρη στο γκολ του Ισμαέλ Μπλάνκο.

Μάλιστα, σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Γιάννης Αραμπατζής με μία εξαιρετική απόκρουση έσωσε την εστία του παρά τη «λόμπα» του 23χρονου τότε Βέλγου στο πρώτο ημίχρονο, ενώ την εκτέλεση του πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην επανάληψη, ανέλαβε ο Ντούντου Σεαρένσε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παράδοξο με τον 30χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού έγκειται στο ότι παρά τα 34 τέρματα που σημείωσε στη διετή παρουσία του στους Πειραιώτες (σε συνολικά 74 συμμετοχές) κανένα από αυτά δεν σημειώθηκε στο Κύπελλο! Ίσως ήρθε η στιγμή να ανοίξει εκ νέου λογαριασμό…

To 5o γκολ στο 6-0:

Το 0-1, στο 1-1 του ΟΑΚΑ:

Το 2ο γκολ στο 2-0 του Γ. Καραϊσκάκης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ