Τι λένε στον Ολυμπιακό για την αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός

Τι λένε στον Ολυμπιακό για την αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός

Πως σχολιάζουν στο μεγάλο λιμάνι το νέο... θαύμα της ΕΠΟ και τις προεκτάσεις του.

Η ΕΠΟ έκανε και πάλι το… θαύμα της.

Ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στους Ζωσιμάδες το μεσημέρι της Πέμπτης (11/2, 15:00), αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και του κακού αγωνιστικού χώρου.

Μια απόφαση, που σήκωσε μεγάλη κουβέντα, καθώς όπως διαβάσατε στο 10.gr, ο ΠΑΣ και ο Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει για αλλαγή έδρας. Ακόμα μία αντιποδοσφαιρική απόφαση της διοίκησης Γραμμένου, που… τινάζει στον αέρα τον αγώνα Κυπέλλου και επηρεάζει επίσης το ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για την 22η αγωνιστική της Superleague (14/2, 19:30). Οι Ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στη Λεωφόρο έχοντας δώσει μεσοβδόμαδα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρη. Ενα πολύ απαιτητικό ματς, στο οποίο ξόδεψαν πολλές δυνάμεις. Αντίθετα, οι Πράσινοι θα είναι ξεκούραστοι, αφού ο αγώνας τους αναβλήθηκε.

Η αναβολή του παιχνιδιού ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ανέφεραν ότι «η ΕΠΟ της εξυγίανσης συνεχίζει να γελοιοποιεί το ελληνικό ποδόσφαιρο . Όπως όλη η φίλαθλη Ελλάδα έμαθε σήμερα ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός ζήτησαν αλλαγή έδρας του μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου λόγω κατάστασης αγωνιστικού χώρου και καιρικών συνθηκών στα Γιάννενα. Όμως η ΕΠΟ φρόντισε να μη γίνει αυτή η απλή αλλαγή και οδήγησε το ματς σε αναβολή και τη φιλοξενούμενη ομάδα ξεκούραστη στο ντέρμπι της Κυριακής.

Αποτελεί πάγια θέση μας να μην διεξάγονται αγώνες σε χωράφια και βοσκοτόπια, που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και υποβαθμίζουν την αξία του προϊόντος, οποία ελάχιστη έχει απομείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά ανάλογα με το πρόγραμμα που βολεύει τα αφεντικά του Γραμμένου και που υπαγορεύει ο υπεύθυνος αγωνιστικού προγράμματος της ΕΠΟ (ο Μάκης). Σας έχουν πάρει είδηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ