Μήνου : «Ενέργειες σαν του Μπουχαλάκη πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο»

Μήνου : «Ενέργειες σαν του Μπουχαλάκη πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο»

Για την τρομερή έμπνευση του Ανδρέα Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Αντώνης Μήνου.

Για την τρομερή έμπνευση του Ανδρέα Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Αντώνης Μήνου. Ο παλαίμαχος άσος, ανέφερε πως τέτοιες ενέργεις πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Over FM:

Για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο τερματοφύλακας του Άρη, Κουέστα το συγκεκριμένο λάθος:

«Το θέμα είναι ότι η ψυχολογία του πρέπει να επανέλθει γρήγορα. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο κόσμος. Ήταν δύσκολο να γυρίσει το ματς έτσι όπως το έβλεπα και έτσι αυτό που μένει είναι το λάθος του Κουέστα».

Για το πόσο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο:

«Αυτό που βλέπω στη συγκεκριμένη φάση είναι η αλλαγή του ποδοσφαίρου. Εμείς δεν αφήναμε πότε την μπάλα κάτω. Γι’ αυτό ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει σε τέτοια λάθη. Είναι κάποια πράγματα τα οποίο αποσκοπούν στην βελτίωση του ποδοσφαίρου άλλα βλέπουμε ότι γίνονται τέτοια λάθη. Εγώ πιστεύω ότι αν το σκορ ήταν 0-0 ο Κουέστα δε θα το έκανε αυτό. Ήθελε να κερδίσει και λίγο χρόνο. Λάθος επίσης ήταν ότι δεν τον ειδοποίησε κάνεις. Τόσα μάτια δεν είδαν αυτό που έκανε ο Μπουχαλάκης και όμως βλέπουμε ότι όλο το βάρος πέφτει στον τερματοφύλακα».

Για την κίνηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη:

«Είναι τρομερό αυτό που έκανε, μια πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι μέσα στο πλαίσιο μιας ευστροφίας. Αν καταργήσουμε αυτά δεν θα υπάρχει το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Βάζει στο μυαλό του ποδοσφαιριστή τέτοιες κινήσεις. Πλέον θα κοιτάνε όλοι οι τερματοφύλακες πίσω πριν αφήσουν τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:

«Δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εγώ δεν κάνω πότε συγκρίσεις με τις δικές μας εποχές. Το ποδόσφαιρο βελτιώνεται. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει μια δικαιολογία γιατί είναι σε μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Αυτό κάποια στιγμή όμως πρέπει να τελειώσει. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει ανθρώπους που μπορούν να τον στηρίξουν.

Δεν μπορείς να εμφανίζεσαι με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ δε ζω μέσα στο αθλητικό κέντρο, αυτό που βλέπω λέω. Ας πούμε δεν μπορεί να είναι ο Μακέντα έξω και να μην παίζει. Όπως και ο Αϊτόρ. Δεν υπάρχει δικαιολογία».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ευτύχησε με την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ να πάρει τίτλο. Δεν εκμεταλλεύτηκε όμως τις επιτυχίες της. Τώρα το τι γίνεται το ξέρουν αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ