Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επιστρέφει μετά από έναν μήνα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει αρκετούς βασικούς εκτός.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του Δικεφάλου.

Σε αυτήν επιστρέφει μετά από έναν μήνα ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ενώ εκτός έμειναν οι Βαρέλα, Κρέσπο και Πασχαλάκης.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Το τελευταίο παιχνίδι του 2021 έμελλε να είναι ένας ακόμα τελικός. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στην άδεια Τούμπα και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες το σχέδιο που θα φέρει τη νίκη.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ ακολούθησαν θεραπεία κι είναι οι μόνοι παίκτες μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα, στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ