Ιωνικός – Λαμία 0-1 – 2/2 και πρόκριση για την Λαμία

Ιωνικός – Λαμία 0-1 – 2/2 και πρόκριση για την Λαμία

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η Λαμία, καθώς μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 και στην Νεάπολη.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Λαμία πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στην Νέαπολη, «ντούμπλαρε» τις νίκες και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σκόρερ για την ομάδα της Φθιώτιδας ο Ελευθεριάδης, ενώ είχε και δυο δοκάρια στην αναμέτρηση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ το οποίο θα έκρινε την πρόκριση. Τιρόνε, Τσιριγώτης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σαράνοφ. Ωστόσο, την λύση, για την ομάδα του Γρηγορίου την έδωσε ο Ελευθεριάδης, έπειτα από ομαδική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, η Λαμία είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και εν τέλει πανηγύρισε άλλη την πρόκριση για τους «8» τα τελευταία χρόνια.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης(90′ Χριστοδούλης), Μύγας(59′ Γκοτσούλιας), Βαφέας(59′ Πογοσιάν), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιριγώτης, Κιάκος, Ντάλσιο(85′ Κωνσταντινίδης), Άοσμαν, Καμπράλ(85′ Μουστάκης), Μάναλης

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης(70′ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο(88′ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς, Τιρόνε(70′ Νούνιες), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι(81′ Τσούκαλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ