ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: O Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία εκτός δίχως σκορ (0-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό, έπειτα από κακή εμφάνιση. Οι πολλές απουσίες έχει φανεί πως τον έχουν επηρεάσει τελευταία και ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει να βρει λύσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη «Λεωφόρο» δεν είχε ούτε μια αξιόλογη τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν κινδύνεψε κιόλας. Για να μην χάσει πήγε στην ουσία και το κατάφερε. Πάντως η εικόνα της ομάδας δεν άρεσε σε κανέναν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τα… ψέλνει στους παίκτες στην προπόνηση της επομένης του ντέρμπι.

Τους μάζεψε όλους στα αποδυτήρια, δεν τους άφησε να βγουν για προπόνηση και μίλησαν για αρκετή ώρα, με τον Μαρτίνς να ζητάει να του πει ο καθένας ξεχωριστά πως είδε το παιχνίδι και τι άποψη σχημάτισε από την απόδοση της ομάδας.

Τώρα πάει στην έδρα του Παναιτωλικού για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, ενώ στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου απέκλεισε τον Λεβαδειακό σχετικά δύσκολα. Ηττήθηκε στη Λιβαδειά με 3-2, αλλά στη ρεβάνς επικράτησε με 2-0 και πήρε την πρόκριση. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε πολλούς βασικούς εκτός αποστολής για το ταξίδι στο Αγρίνιο. Δεν θα ταξιδέψουν οι Μανωλάς, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Βατσλίκ, Μασούρας,
Ρέαμπτσιουκ, αλλά και ο τραυματίας Μπουχαλάκης. Θυμίζουμε ότι λείπουν και πέντε παίκτες στο Κόπα Άφρικα, οι οποίοι είναι: Κουντέ, Αγκιμπού Καμαρά, Πάπε Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ονιεκούρου.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, έρχεται από τεράστια νίκη (2-1) με ανατροπή μέσα στην έδρα της ΑΕΚ και πήρε πολύτιμη ανάσα στη βαθμολογία. Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος με 1-0, αλλά μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (79’ – 84’) έκανε την μυθική ανατροπή και πήρε ένα ανέλπιστο τρίποντο. Στο κύπελλο στην προηγούμενη φάση, πήρε την πρόκριση με δύο νίκες (1-0) επί της Νίκη Βόλου. Τώρα το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια
που θα δώσουν οι δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Αγρινιώτες την Τρίτη στο EMILEON προπονήθηκαν και μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του Παναιτωλικού ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Βργκοτς και Μελίσσας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ