ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η Λαμία έχει μπλέξει για… τα καλά και δίνει μάχη να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να παλέψει για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, μέσω της θέση μπαράζ που οδηγεί στα πλέι άουτ. Σε μια σεζόν που δεν κύλησε ιδανικά για την ίδια, προσπαθεί να μείνει πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην ουρά, με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις έναν βαθμό. Μετά την τελευταία απώλεια από τον Ιωνικό (0-1) και την ήττα (0-1) στον πρώτο ημιτελικό Κύπελλο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, η
Λαμία έφτασε τις 11 ήττες στα 12 τελευταία παιχνίδια. Προτεραιότητα φυσικά αποτελεί το πρωτάθλημα, αφού εκεί θα κριθεί η παραμονή της, ενώ σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο. Σήμερα, θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, του πρώτου αγώνα και να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός ερχόταν από τεράστια νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (1-0), αποτέλεσμα που του επέτρεψε να ανέβει στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και να βρίσκεται στο -2 από τον Άρη. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια (5-3-0), αφού επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, που διεξήχθη στη «Λεωφόρο». Με τέρμα του Φώτη Ιωαννίδη από το 19ο λεπτό του αγώνα, οι πράσινοι πήραν προβάδισμα, το οποίο και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Στόχος, απόψε, να κλειδώσουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις
18:00 της Τετάρτης.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Μας αδικεί το 1-0…»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού (1-0) επί της Λαμίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε περισσότερα γκολ από τους παίκτες του, υπογραμμίζοντας πως το τελικό 1-0 αδικεί το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv:

«Σίγουρα θέλαμε καλύτερο σκορ και θα μπορούσε εύκολα να το έχουμε. Κάναμε ένα καλό ματς απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αρκετά κλεισμένη στην περιοχή της. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Το 1-0 αδικεί την ομάδα μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μία καλή ομάδα. Η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή και θα έχει πολύ ενδιαφέρον και το δεύτερο ματς.»

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Ιωαννίδης: «Στο χέρι μας η πρόκριση, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει παντού»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας (1-0) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό είναι στο χέρι της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περιμέναμε μία κλειστή άμυνα. Είχαμε δουλέψει σε αυτό. Βγάλαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ όλες όπως θέλαμε. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, ικανή να διαχειριστεί ένα τέτοιο προβάδισμα.

Στο χέρι μας να πάμε στον τελικό. Η ψυχολογία ανεβαίνει σε κάθε νίκη, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Ο Παναθηναϊκός πρέπει παντού να κερδίζει. Είναι σημαντικό για εμένα να βοηθάω την ομάδα μέσα στο γήπεδο, θέλω να το κάνω όσο πιο συχνά και με χαροποιεί αυτό. Έχω ξαναβάλει γκολ με το αριστερό στη Λειβαδιά νομίζω, αλλά όχι με τέτοιο σουτ»

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ