Άρης: Νοκ άουτ Ετέμπο και Μανού Γκαρθία

Άρης: Νοκ άουτ Ετέμπο και Μανού Γκαρθία

Ο Νιγηριανός χαφ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται απο ίωση και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αυριανού (16/12) αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Μάνου Γκαρθία είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άλαν Πάρντιου. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό (16/12) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ακόμα, ο Άγγλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Ετέμπο, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (16/12), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (1η Αγωνιστική).
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Camacho, Dabo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Etebo, Nkoulou (τραυματίες), Manu Garcia (ταλαιπωρείται από ίωση), Gervinho, Mancini, Hajrovic, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ