Πάρντιου: «Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση»

Πάρντιου: «Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση»

Ο Άλαν Πάρντιου φάνηκε ικανοποιημένος από το γεγονός πως ο Άρης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, τόνισε ωστόσο πως η πρόκριση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Ο Άρης κατάφερε να πάει μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «κίτρινους» να ανατρέπουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άλαν Πάρντιου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, φάνηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, αλλά τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα παρά το προβάδισμα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάρντιου:

Διαβάστε επίσης: Οι δύο δυνατές επιστροφές και το… κερασάκι με τον Μαρσέλο

«Ήταν ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή. Μπορώ να πω ότι ήμασταν… σκουριασμένοι, όπως λέμε και στην Αγγλία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Ιτούρμπε, σκόραρε και τα πράγματα έγιναν καλύτερα».

Σχετικά με την υπόθεση πρόκριση:

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο για να πω ότι τελείωσε. Ξέρουμε ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πέρσι με την ΤΣΣΚΑ, κερδίσαμε 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και στον επαναληπτικό δεχθήκαμε δύο γκολ ως το 10, οπότε έχει δρόμο ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ