Αγ. Νικόλας – Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: Ο Γεωργιάδης έστειλε τον Απόλλωνα στους «8»

Αγ. Νικόλας – Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: Ο Γεωργιάδης έστειλε τον Απόλλωνα στους «8»

Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Αγ. Νικολάου στην παράταση και πήρε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο Απόλλωνας Παραλιμνίου νίκησε με 2-1 στην έδρα του Αγ. Νικολάου στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα των Σερρών έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα της Γ’ Εθνικής που φτάν ει μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιαγκόζη.

Διαβάστε επίσης: Χαμός για Ρέαμπτσιουκ: Νέος «μνηστήρας για τον Μολδαβό – Τι λένε στο εξωτερικό

Στη συνέχεια η Κρητικοί πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 30′ με τον Μηνά να κάνει το 1-1 με ωραία τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί που ο Απόλλωνας ήταν αυτός που βρήκε το πολυπόθητο γκολ και κατάφερε να χαμογελάσει στο τέλος, ξανά με τον Γεωργιάδη. Στο 109′ ο σκόρερ του Απόλλωνα έκλεψε την μπάλα, έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων έγραψε το 1-2.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι και τελικό σφύριγμα παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν εκ νέου, με την ομάδα από τις Σέρρες να παίρνει την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Άγιος Νικόλαος: Γιαγκόζης, Γωνιωτάκης, Κίτος, Τσανάι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Χίζι, Μελισσόπουλος, Μηνάς (105′ Μαρκάκης), Νοκάι, Σέχου.

Απόλλων Παραλιμνίου: Φ. Κουτζαβασίλης, Γ. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Ελέζι (118′ Γάκης), Καρυοφύλλης, Κιουτσεκτσίδης, Τζαμπέγια, Τζελίδης, Γεωργιάδης, Κοσμάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ