ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος για 8η διαδοχική αγωνιστική στο πρωτάθλημα, όμως άφησε βαθμούς μετά το 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μπορεί να είχε τον απόλυτο έλεγχο, με 19 τελικές προσπάθειες και μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, όμως δεν τα κατάφερε. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τις νίκες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στην 4η θέση με ρεκόρ 10-6-2, στο -2 από τον Ολυμπιακό και 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Με τους πράσινους θα μονομαχήσει 3 φορές σε μία εβδομάδα. Πρώτα υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας για το Κύπελλο, απόψε, ενώ στη συνέχεια δύο κολλητές αναμετρήσεις της «Λεωφόρο» για πρωτάθλημα και Κύπελλο (ρεβάνς), αντίστοιχα.

 

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται αλλά αντέχει. Παραμένει στην κορυφή με 14 νίκες σε 18 αγωνιστικές (14-3-1), αφού απέδρασε με τρίποντο από τα Γιάννενα, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ, στις καθυστερήσεις. Μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, οι πράσινοι διατηρούν ρεκόρ 2-2-1 στο πρωτάθλημα, με τις δύο νίκες να έρχονται δύσκολα, με σκορ 1-0. Δίνει τρεις πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα μέχρι τις 25 Γενάρη, που αναμένεται να κρίνουν την πορεία του στον θεσμό, αλλά και στο πρωτάθλημα, αφού ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν πλησιάσει τους πράσινους.

 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 της Τετάρτης.

 

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ