Άρης: Με Καμαρά στην κορυφή κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με Καμαρά στην κορυφή κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άλαν Πάρντιου αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με τον Μαυριτανό στην κορυφή της επίθεσης στον σημερινό (18/1, 19.00) εκτός έδρας προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποτελεί την επιλογή του Άλαν Πάρντιου για την κορυφή της επίθεσης στον σημερινό (18/1, 19.00) εκτός έδρας προημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Μαυριτανός επιθετικός θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα, ο Γκαρσία μετατοπίστηκε στον άξονα και θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Νταμπό, ενώ ο Ιτούρμπε θα καλύψει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Εκπλήξεις από τον Μίτσελ – Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Άρης θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μαντσίνι στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Ιτούρμπε στην αριστερή, ενώ ο Γκαρσία πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Παναγίδης, Τανούλης, Γκαρθία, Γκρέι, Εμπακατά, Ντουκουρέ, Πάλμα και Καμάτσο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ