Η ιστορία ενός πέναλτι: Σε άλλον είπε ο Πάρντιου να σουτάρει, άλλος πήρε την ευθύνη

Η ιστορία ενός πέναλτι: Σε άλλον είπε ο Πάρντιου να σουτάρει, άλλος πήρε την ευθύνη

Η απόφαση του Άλαν Πάρντιου για τον εκτελεστή του πέναλτι, η αυτοπεποίθηση του Γκρέι και η ιστορία ενός... αποκλεισμού.

Ο Άρης έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς ο Ολυμπιακός απέκλεισε τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν από τα 11 βήματα λίγα λεπτά πριν ο Ελ Εραμπί κάνει το 0-1, με τον Άντρε Γκρέι να είναι ο μοιραίος παίκτης για το σύνολο του Άλαν Πάρντιου.

Ο Άγγλος τεχνικός ωστόσο είχε διαφορετική άποψη για τον εκτελεστή του πέναλτι, καθώς είχε ζητήσει από τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Φαμπιάνο, να είναι αυτός που θα πάρει τη μπάλα και θα εκτελέσει απέναντι από τον νεαρό Τζολάκη, ωστόσο τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από αυτό που ήθελε ο έμπειρος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Έσκασε τώρα από το Βέλγιο: «Η Άντερλεχτ μπαίνει για Χάμες»

Ειδικότερα, ο Άντρε Γκρέι, όπως δήλωσε και ο Απόστολος Τερζής, «αισθανόταν αυτοπεποίθηση και για αυτό ανέλαβε την εκτέλεση», με τον Τζαμαικανό να βρίσκεται πρώτος σε ιεραρχία των εκτελεστών μπροστά από τον Βραζιλιάνο στόπερ και τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αποχώρησε για να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκο.

Αυτό ήταν το 4ο πέναλτι που εκτέλεσε ο επιθετικός του Άρη, μετά τα δύο – στα οποία ευστόχησε – με Μακαμπί και Γκόμελ, αλλά και αυτό που απέκρουσε ο Κοτάρσκι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Φαμπιάνο μάλιστα έχει ευστοχήσει στο ένα που ανέλαβε να εκτελέσει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα όπως και ένα που εκτέλεσε ο Αργεντινός με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος, σε δύο παιχνίδια που ωστόσο δεν αγωνιζόταν ο Άντρε Γκρέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ