Γιατί δεν πήγαν στη συνέντευξη Τύπου οι Μίτσελ και Πάρντιου…

Γιατί δεν πήγαν στη συνέντευξη Τύπου οι Μίτσελ και Πάρντιου…

Ποιοι είναι οι λόγοι που τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Άλαν Πάρντιου δεν παρευρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση, χάρη σε τέρμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

Με το σφύριγμα της λήξης του ματς, υπήρξε ένταση και επεισόδια, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων και η κατάσταση να γίνει αποπνικτική στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μίτσελ δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, αφού ήταν δύσκολο ακόμη και να πάρει ανάσα κανείς, ενώ από την άλλη ο Άλαν Πάρντιου αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου. Στη θέση του πήγε ο συνεργάτης του, Τόλης Τερζής, ο οποίος δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση του πέναλτι, αν σκοράραμε εκείνη την ώρα, και με τον Ολυμπιακό με κόκκινη θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι. Είχαμε τον κόσμο μας και τον στεναχωρήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι χάσαμε φάσεις, στο δεύτερο μέρος ήμασταν εξίσου κυρίαρχοι και δεν καταφέραμε δυστυχώς να σκοράρουμε. Αν έμπαινε το 1-0 θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι.

Ο Γκρέι ένιωσε καλά και γι’ αυτό πήρε την μπάλα να εκτελέσει. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Συγνώμη από τον κόσμο που τους στεναχωρήσαμε ξανά», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Άγγλου τεχνικού του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ