Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λαμία (Pic)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λαμία (Pic)

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τη Λαμία. Ο Σβαμπ είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ ο Ολιβέιρα έμεινε εκτός αν και προπονήθηκε κανονικά.

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός μοιάζει έτοιμος να ξεριζώσει το αγκάθι…

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Λαμία και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να αναμετρηθούν για πρώτη φορά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση ταξιδεύουν για να παίξουν έναν ακόμα… τελικό.

Το αγωνιστικό τμήμα προπονήθηκε για τελευταία φορά στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Σβαμπ επέστρεψε και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου και παίρνει τη θέση του Φιλίπε Σοάρες που υποβλήθηκε σε θεραπεία. Επιστροφή και Σάστρε, ο οποίος απουσίαζε λόγω τιμωρίας από το ματς με τον Ιωνικό.

Οι Γιάννης Κάργας, Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε τρέξιμο και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας, Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Μπράντον , Τζίμας».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ