Η Super League αφιερώνει την 26η αγωνιστική στη μάχη κατά του σεξισμού.

Η Super League αφιερώνει την 26η αγωνιστική στη μάχη κατά του σεξισμού.

Η μάχη απέναντι στον σεξισμό και τις διακρίσεις στηρίζεται από την Super League που αφιερώνει την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος στην προώθηση μηνυμάτων για αυτό το σκοπό.

Η κοινωνία συνολικά δίνει τεράστια μάχη απέναντι στον σεξισμό και οποιαδήποτε είδους διάκριση, με την Super League να συμβάλει και αυτή με τον τρόπο της στην προώθηση του ιερού αυτού σκοπού.

Για να οδηγηθούμε μπροστά σαν κοινωνία πρέπει να διαδοθεί το μήνυμα της ισότητας και της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Η προβολή τέτοιου είδους μηνυμάτων από τους αγωνιστικούς χώρους, εκεί που παρακολουθούν πολλά μικρά παιδιά, βλέποντας τα είδωλα τους να αγωνίζονται είναι πολύ σημαντική.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «πολεμικές μηχανές» που η Τσέλσι αποφάσισε να αφήσει εκτός από την εξίσωση της

Η διοργανώτρια αρχή της λίγκας παίρνει την πρωτοβουλία να αφιερώσει την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, σε αυτή τη δύσκολη μάχη με τους παίκτες να κρατούν κάρτες με μηνύματα κατά του σεξισμού, ενώ ακόμη θα προβληθούν σχετικά βίντεο και θα διαβαστούν μηνύματα.

Η Κάτια Κοξένογλου, αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι η Super League είναι ενάντια στο σεξισμό και σε κάθε ρητορική που παρακινεί σε διακρίσεις.

Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο σε εκδηλώσεις μίσους, βίας και απαξίας.

Αντίθετα, πρέπει να τονίζουμε με κάθε ευκαιρία, ότι όλες και όλοι είμαστε ίσοι και οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Βασικός πυλώνας είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση και η Super League βάζει «γκολ» στο σεξισμό που επικρατεί στον πλέον ανδροκρατούμενο αθλητικό χώρο, όπως είναι τα γήπεδα.

Θέλουμε όλοι και όλες να έχουν ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ