Συμπέθεροι στα… Τίρανα!

Συμπέθεροι στα… Τίρανα!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πάνε στα Τίρανα να παίξουν τελικό αφού μόνο εκεί έκαναν δεκτή την ΕΠΟ του Μπαλτάκου!

Ο Τάκης Μπαλτάκος και η ΕΠΟ έχουν… ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Μετά τα απανωτά «άκυρα» που έχει φάει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για το ματς και αφού απομένουν δυο βδομάδες περίπου για την ημερομηνία του ματς που έχει δώσει η ομοσπονδία, φαίνεται πως βρέθηκε ένα γήπεδο που δέχεται την ΕΠΟ, αφού η αλβανική ομοσπονδία είπε «ναι» για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στα Τίρανα και πλέον υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει εκεί το ματς.

Μετά τη νέα άρνηση της κυπριακής Αστυνομίας για να διεξαχθεί το ματς εκεί, η ΕΠΟ ξεκίνησε ν’ αναζητεί γήπεδα σε γειτονικές χώρες, αφού τα είχε κάνει μαντάρα με την «ανοργανωσιά» της. Αφού λοιπόν ψάχτηκε στο Βελιγράδι και το Βουκουρέστι, έστειλε αίτημα και στην Αλβανική ομοσπονδία για το «Arena Kombetare», με την πρώτη απάντηση να είναι θετική.

Οι Αλβανοί είπαν «ναι» στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί το ματς που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο νέο γήπεδο των Τιράνων στις 24 Μαΐου, ωστόσο δεν είναι κάτι οριστικό ακόμη, αφού ο Τάκης Μπαλτάκος περιμένει να απαντήσουν και οι άλλες γειτονικές χώρες που έχει επικοινωνήσει για το αν μπορούν να φιλοξενήσουν τον τελικό, που έχει φάει.. άκυρο σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες…

Το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι γνωστό και ως «Air Albania Stadium», έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και φιλοξένησε πέρυσι τον τελικό του Conference League, ανάμεσα σε Ρόμα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ