Καραπαπάς: «Η γελοιοποίηση της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό» (pic)

Καραπαπάς: «Η γελοιοποίηση της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό» (pic)

Αστραψε και βρόντηξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτό που συνέβη φέτος με τον τελικό του Κυπέλλου δεν έχει προηγούμενο, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται διεθνώς ρεζίλι, λόγω των χειρισμών του Τάκη Μπαλτάκου.

Μετά από αρκετό… ψάξιμο και αφού η ΕΠΟ γύρισε σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη για να καταφέρει να βρει γήπεδο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, τελικά αποφασίστηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μετά το κύπελλο, το ντάμπλ! Το έκανε πέρσι και θα το ξανακάνει

Τα «όχι» που εισέπραξαν ο Μπαλτάκος και οι συν αυτώ από ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, αλλά και την αντίστοιχη της Αυστραλίας, έγιναν… διαγωνισμός από χορηγό της ΕΠΟ, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, να κάνει repost στο Instagram τη σχετική ανάρτηση και να αναφέρεται στην γελοιοποίηση της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου

«Η γελοιοποίηση της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου δεν έχει τελειωμό. Διαγωνισμό κάνει χορηγός της ΕΠΟ για το που θα γίνει ο τελικός! Και έχει χάρτη όλου του κόσμου με τα μέρη που προτάθηκαν και ακούστηκε ΟΧΙ σαν του Μεταξά. Ρε τύποι, χαχαχα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Φίλος διαφημιστής τον είδε κάπου στο Βόλο (5η φορά). Γέλαγαν μαζί του και οι χορηγοί του», ανέφερε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ