Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για το ντέρμπι της Τούμπας

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για το ντέρμπι της Τούμπας

Ο Ζοσέ Ανιγκό είδε τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα και να τίθενται όλοι στη διάθεσή του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14/5, 20:00) εναντίον του ΠΑΟΚ, τελευταίο της σεζόν, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Ένα ματς από το οποίο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φύγουν νικητές τόσο για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο κλείσιμο της σεζόν και να καταγράψουν δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό, όσο και για να διασφαλίσουν την τρίτη θέση που δίνει εισιτήριο στο Europa League της επόμενης σεζόν. Το οποίο για να επιτύχει του αρκεί ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Μπακαμπού – Τι είπε στον Ολυμπιακό, τι ζήτησε, τι προσφέρει η ΠΑΕ, η οικογένεια και τα… 40.000.000 €

Μετά το τέλος του προγράμματος προπόνησης, το οποίο έγινε το Σάββατο (13/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τούμπα, με τους Μπα, Κανός, Μπακαμπού και Πασχαλάκη να περιλαμβάνονται κανονικά στα σχέδια 11άδας του προπονητή. Μοναδικοί απόντες ο τιμωρημένος Ραμόν και ο εκτός πλάνων Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ