Τρομερός Λεβαδειακός… τούμπαρε τη Λαμία και πήρε την πρόκριση για τους «16» – Έκανε το καθήκον του ο Ατρόμητος

Τρομερός Λεβαδειακός… τούμπαρε τη Λαμία και πήρε την πρόκριση για τους «16» – Έκανε το καθήκον του ο Ατρόμητος

Ο Λεβαδειακός πυροδότησε την πρώτη «βόμβα» στο Κύπελλο Ελλάδος αφήνοντας εκτός συνέχειας με ανατροπή τη Λαμία (2-1). Πρόκριση και για τον Ατρόμητο ο οποίος έκανε το καθήκον του κόντρα στον Γιούχτα (1-0).

Μια σπουδαία πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο Λεβαδειακός ο οποίος επικράτησε με 2-1 εντός έδρας επί της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το καλησπέρα της αναμέτρησης (5′) χάρη στο τέρμα του Μάλτσι, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 25′, όμως ο Λόνγκο σημάδεψε από κοντά το δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Τα δεδομένα για το μέλλον του, η Οκλαχόμα, το ΝΒΑ και οι «ματιές» στη Euroleague (vids)

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του φέρνοντας το ματς στα ίσα με τον Κουαρδά στο 58′. Την ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε ο Πολέτο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 66′.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας, Λιάγκας, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Συμελίδης, Κουάδρα, Νικολιάς, Κουϊρουκίδης.

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλιανίδης, Μούλα, Λόνγκο, Μάλτσι.

Έκανε το καθήκον του ο Ατρόμητος στην Κρήτη

Αν και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ο Ατρόμητος κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Γιούχτα με 1-0. Το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Περιστεριώτες πέτυχε ο Κουέν πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.

Γιούχτας: Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρσι, Φαζός, Τζανής (Ροβίθης 65’), Κωστανάσιος (Νοικοκυράκης 73’) Δασκαλάκης, Bruce (Πολυχρόνης 65’) Βρετός, Αλεξόπουλος (Κόλα 65’) Κίσσας

Ατρόμητος: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκη, Κυβρακίδη, Γιουμπιτάνα (Έντερ 65’) Κούεν, Κουντέ (Ρομπάιγ 65’) Φριντζόνσον, Βαλένσια (Βέργος 65’) Ντιρκς (Τριμμάτης 72’)

Τα ζευγάρια στη φάση των 16:
ΟΦΗ – Κηφισιά
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Βόλος
ΑΕΚ – Άρης
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός
Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου
Παναιτωλικός – Athens Kallithea FC
ΑΕΛ – Ατρόμητος

Τα προημιτελικά:
ΑΕΚ ή Άρης – Λεβαδειακός ή Νίκη Βόλου
ΟΦΗ ή Κηφισιά – Παναιτωλικός ή Athens Kallithea FC
Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός – ΑΕΛ ή Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης ή Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ ή Βόλος

Τα ημιτελικά:

1. Αστέρας ή Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ ή Βόλος – Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός – ΑΕΛ / Ατρόμητος
2. ΟΦΗ ή Κηφισιά / Παναιτωλικός ή Athens Kallithea – ΑΕΚ ή Άρης – Λαμία / Νίκη Βόλου

Ο τελικός:

Νικητής 1 – Νικητής 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ