Άρης: Χωρίς Γκαρθία αλλά με Αγοραστό κόντρα στην  ΑΕΚ

Άρης: Χωρίς Γκαρθία αλλά με Αγοραστό κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (10/1) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο νεαρός φορ.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το αυριανό (10/1) εκτός έδρας Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στην οποία δεν βρίσκεται ο Μάνου Γκαρθία. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τον νεαρό επιθετικό Αγοραστό, που υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ για δεύτερο σερί ματς βρίσκονται στην αποστολή οι Φετφατζίδης και Ρόουζ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιθανός αντικαταστάτης του Ντοριβάλ Ζούνιορ στην Σάο Πάολο»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/01), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Manu Garcia, Rupp, Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ