Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4: «Πάρτι» του Δικεφάλου στις Σέρρες

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4: «Πάρτι» του Δικεφάλου στις Σέρρες

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στις Σέρρες και επικράτησε εύκολα με 4-0 του Πανσερραϊκού εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στις Σέρρες και νίκησε εύκολα με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά από τον πρώτο προημιτελικό την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από την ευρεία νίκη επί της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, μετέτρεψε τον επαναληπτικό της Τούμπας σε… τυπική διαδικασία και ήδη ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη φάση του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: «Πικάντινες» μπηχτές Λιάγκα σε Βουλγαράκη: «Έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή, ήσουν μαγκούφα» (vid)

Καλό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ και 0-2 στο 22’

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών είχε από την αρχή γρήγορο ρυθμό. Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έδιωξε την μπάλα πάνω στον Μούργο, με τον μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού να γλιστράει στο τετ-α-τετ με τον Σέρβο τερματοφύλακα και να μην κάνει τελική προσπάθεια. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ σκόραρε στην πρώτη του καλή στιγμή. Ο Νάσμπεργκ, πήρε το ριμπάουντ από την απόκριση του Κατσίκα στην προσπάθεια του Τόμας, με τον Νορβηγό αμυντικό να ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Στο 22’ ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είδε το ανέβασμα του Σάστρε από τα δεξιά, του πέρασε την μπάλα, με τον Ισπανό μπακ να πλασάρει ωραία και να δίνει αέρα δύο γκολ στην ομάδα του.

Αντίδραση από τον Πανσερραϊκό χωρίς αντίκρισμα

Στο 28ο λεπτό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχασε μία καλή στιγμή για να ξαναμπεί στο ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γούλερι πρόλαβε την έξοδο του Ζίβκοβιτς, πλάσαρε αλλά ο Μιχαηλίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή διατηρώντας ανέπαφη της εστία της ομάδας του. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Πανσερραϊκός απείλησε ξανά. Ο Μασκανάκης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, πλάσαρε συρτά μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Ζίβκοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 2-0.

Καλό ξεκίνημα για τον Πανσερραϊκό, χαμένο πέναλτι για τον Τόμας

Ο Πανσερραϊκός απείλησε πρώτος και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51ο λεπτό, ο νεοεισελθόν Ουάρντα έκανε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Ζίβκοβιτς. Στο επόμενο λεπτό απείλησε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Σοάρες να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία του Κατσίκα, μετά την προβολή του Τόμας. Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον διαιτητή Τσέτσιλα να καταλογίζει την παράβαση μετά την ανατροπή του Τόμας από τον Διαμαντή. Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε την εκτέλεση, με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού να διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Γούλερι να βγαίνει σε τετ-α-τετ, ο Ζίβκοβιτς όμως απέκρουσε την προσπάθεια τους Άγγλου μεσοεπιθετικού.

Ασπρόμαυρη κυριαρχία και 0-4

Το ματς συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό και στο 67’ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Κωνσταντέλια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ. Ο Μάρκος Αντόνιο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κατσίκα, σημειώνοντας το 0-3. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν τέταρτο γκολ. Στο 79’ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στα γκολ από τον Νοέμβριο. Ο Σέρβος άσος σκόραρε με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κατσίκα να μην μπορεί να αποσοβήσει το 0-4.

Ενδεκάδες

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (60′ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (60′ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος (70′ Τομάς), Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (60′ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς. Σάστρε (80′ Κεντζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (80′ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70′ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (80′ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τόμας (70′ Τζίμας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ