Κλείνει θέση στους «4» ο Άρης

Κλείνει θέση στους «4» ο Άρης

Το υπέρ του 3-0 καλείται να υπερασπιστεί ο Άρης στον Βόλο κόντρα στη Νίκη (19:00) για να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατάφερε, έστω και με δυσκολία, να αποκτήσει ένα σκορ ασφαλείας. Αυτό το 3-0 καλείται να υπερασπιστεί σήμερα (19:00) ο Άρης στη ρεβάνς του Βόλου κόντρα στη Νίκη, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακόμα και αν ηττηθούν με δύο γκολ διαφορά, οι «κίτρινοι» θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των ΟΦΗ ή Παναιτωλικού. Την Τετάρτη (31/1, 17:00) οι Αγρινιώτες θα κληθούν να υπερασπιστούν στην έδρα τους το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς της Κρήτης.

Διαβάστε επίσης: Μια αγωνιστική που έχει να… πει πολλά

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα κάνει δοκιμές ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ θα έχει στη διάθεση του τον Κυριακίδη, ο οποίος ζήτησε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του, παρά το γεγονός ότι έχασε τη γυναίκα του προ ημερών.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων τους Κουέστα, Φαμπιάνο, Ρόουζ και Ζουλς λόγω τραυματισμών, αλλά και να δώσει ανάσες στους Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο. Έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται άμεσα οι Ρουπ, Ματαρίτα και Κάρλσον.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Πρώτοι αγώνες

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-2
Άρης-Νίκη Βόλου 3-0
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-2

Δεύτεροι αγώνες

Τρίτη 30 Ιανουαρίου
19:00 Νίκη Βόλου-Άρης

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου
17:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ
19:00 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
21:00 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ