Μια αγωνιστική που έχει να… πει πολλά

Μια αγωνιστική που έχει να… πει πολλά

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής που έρχεται είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά και τ’ αποτελέσματα αναμένεται να δώσουν πολλές «απαντήσεις» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η «μάχη» στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λιγκ καλά κρατεί, με τον ΠΑΟΚ να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ν’ ακολουθούν τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι τη Κυριακής απέναντι στους «πράσινους» με 2-1 και μια ματιά στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, φανερώνει πόσο κομβική είναι η 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Μια βουτιά στα πιο βαθιά νερά…

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής που έρχεται είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά και τ’ αποτελέσματα αναμένεται να δώσουν πολλές «απαντήσεις» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κατ’ αρχήν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και πρόκειται για ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.

Οι δύο «αιώνιοι» βρίσκονται στο… κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και «καίγονται» για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.

Σε ότι αφορά την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, το πρόγραμμα έχει επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ξέρει καλά πως ο αγώνας με τον Ατρόμητο δεν θα είναι εύκολος.

Εδώ όμως υπάρχει και μια σημαντική παράμετρος κι έχει να κάνει με τα παιχνίδια Κυπέλλου, καθώς οι Περιστεριώτες θα υποδεχθούν την Τετάρτη τον Παναθηναϊκό, έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο με 2-1.

Αυτό σημαίνει πως ο Ατρόμητος θα δώσει ένα μεγάλο και απαιτητικό παιχνίδι που κρίνεται μια πρόκριση, πριν φιλοξενήσει τον δικέφαλο του Βορρά στο Περιστέρι. Βέβαια παιχνίδι Κυπέλλου έχει και ο ΠΑΟΚ (κόντρα στον Πανσερραϊκό) αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση του βαθμού δυσκολίας των δύο αναμετρήσεων.

Η ΑΕΚ από την δική της πλευρά θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους Αρκάδες να έχουν κάνει καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα.

Με βάση λοιπόν το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καταλαβαίνει κάποιος πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια που προαναφέραμε για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Μιλάμε για μια κομβική αγωνιστική που ενδεχομένως και να καθορίσει πολλά σε ότι αφορά την μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ