Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στη Νίκη Βόλου

Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στη Νίκη Βόλου

Χωρίς τους τραυματίες Κουέστα, Ρόουζ και Φαμπιάνο θα παραταχθεί ο Άρης στον αυριανό (30/1) εκτός έδρας προημιτελικό, ενώ εκτός αποστολής έμειναν για να πάρουν «ανάσες» και οι Οντουμπάζιο και Σουλεϊμάνοφ, καθώς και ο ανέτοιμος Ζουλ.

Να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει ο Άρης στο αυριανό (30/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στο οποίο θα παραταχθεί με πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Φαμπιάνο,που υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, καθώς και οι, επίσης, τραυματίες Ρόουζ και Κουέστα. Ακόμα, ο Μάντζιος αποφάσισε να ξεκουράσει και τους Οντουμπάζιο και Σουλεϊμάνοφ, ενώ δεν συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του και τον ανέτοιμο Ζουλ.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό – Η απόφαση του Μπαρτζώκα για Ράιτ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (30/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fran Velez, Verstraete, Darida, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (διάταση προσαγωγών), Rose (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Cuesta (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Odubajo, Suleymanov, Pardo, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ