Άρης: Ο Μπένετ και οι άλλοι

Άρης: Ο Μπένετ και οι άλλοι

Ο 20χρονος Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα (29/1) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ ο Άρης συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση τριών ακόμα, παικτών.

Ο Χιούισον Μπένετ θα υποβληθεί σήμερα (29/1) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.

Ο 20χρονος Κοσταρικανός αριστερός εξτρέμ θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σάντερλαντ, για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές προβλέπεται και ρήτρα αγοράς, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του ΟΦΗ τι άποψη να έχει άραγε για την αλλοίωση στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο Μπένετ έκανε προπονήσεις με τη Σάντερλαντ και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού προημιτελικού Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμα τρεις παίκτες. Βρίσκονται, συγκεκριμένα, σε επαφές για έναν φορ, έναν χαφ και έναν αριστερό μπακ και θέλουν να ολοκληρώσουν, άμεσα, τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ