Άρης: Με Ανσαριφάρντ στον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό

Άρης: Με Ανσαριφάρντ στον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό

Ο Ιρανός επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Άκη Μάντζιου για το αυριανό (6/3) σπουδαίο παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα του Αγρινίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (6/3) εντός έδρας ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ενώ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος, συμπεριλήφθηκε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Ακόμα, επέστρεψαν και οι Νταρίντα και Σαμόρα, που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Διαβάστε επίσης: Στη Γερμανία για την Εθνική ο Πογέτ – Συνάντηση με Τζόλη

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (06/03), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ