Νταρίντα: «Θέλουμε τον τίτλο, να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας την πρόκριση στον τελικό»

Νταρίντα: «Θέλουμε τον τίτλο, να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας την πρόκριση στον τελικό»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα εξέφρασε την επιθυμία που υπάρχει στον Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον μέσο των κίτρινων να κάνει κάλεσμα στον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρόκρισή του στον τελικό, με τους κίτρινους να υποδέχονται τον Παναιτωλικό (6/3,19:00), στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε για την πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στους Αγρινιώτες και τόνισε ότι όλοι στον Άρη θέλουν πολύ να κατακτήσουν τον τίτλο, ενώ έκανε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Οι «big-4» στο… μικροσκόπιο: Έτσι μπαίνουν στην τελική ευθεία της Superleague

«Περιμένουμε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και με μεγάλες προσδοκίες. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε στον τελικό. Αυτά τα παιχνίδια έχουν παγίδες, οπότε πρέπει να μπούμε να απόλυτη συγκέντρωση και να δείξουμε στον Παναιτωλικό από το ξεκίνημα ότι δεν έχει καμία τύχη. Να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό», ανέφερε ο Τσέχος ο οποίος υπογράμμισε πως θέλει πάρα πολύ έναν τίτλο με τον Άρη και να αγωνιστεί για αυτό…

«Το θέλω πολύ εγώ και φυσικά όλη η ομάδα. Έχω έρθει στον Άρη για τίτλους. Ο τελευταίος μου ήταν πριν αρκετά χρόνια στην Τσεχία με την Πλζεν αλλά δεν έπαιζα πολύ τότε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την μεγάλη ευκαιρία να πάμε στον τελικό και να το κατακτήσουμε. Θα σημαίνει πολλά για τον Άρη και για εμένα».

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα ο Νταρίντα κάλεσε εμμέσως τους οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο…

«Μακάρι να έχουμε πολύ κόσμο αύριο να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει, ώστε να το τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στον τελικό».

Σχετικά με τα playoffs τώρα τόνισε:

«Φυσικά αλλά το μυαλό μας για την ώρα είναι στο Κύπελλο. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για τα πλέι οφ. Θα είναι ένα ενδιαφέρον τουρνουά με καλά και ωραία παιχνίδια. Εφόσον όλα πάνε καλά αύριο, θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε καλά και για τον τελικό», τόνισε και κατέληξε για την συνεργασία που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Μανού Γκαρθία στη μεσαία γραμμή.

«Νιώθω άνετα μαζί του. Είναι καλός με τη μπάλα και θέλει τη μπάλα στα πόδια του. Δημιουργεί και μπορεί να περνάει τη μπάλα μπροστά ώστε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ