Άρης: Με Γκαρθία και Σαμόρα για τον τίτλο

Άρης: Με Γκαρθία και Σαμόρα για τον τίτλο

Ο Ισπανος μεσοεπιθετικός κέρδισε τη «μάχη» από τον Βερστράτε και θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Άρη στον σημερινό (25/5, 20.30) τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Πανθεσσαλικό», ενώ και ο Κοσταρικανός εξτρέμ επιστρέφει στο βασικό σχήμα.

Ο Μανού Γκαρθία επιστρέφει στην ενδεκάδα του Άρη στον σημερινό (25/5, 20.30) τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στον Βόλο. Ο Άκης Μάντζιος προτίμησε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, αφήνοντας στον πάγκο τον Βερστράτε. Ακόμα, νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα είναι και ο Σαμόρα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Σαβέιρο.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Οι πιτσιρικάδες έδωσαν το Κύπελλο στους «κόκκινους διάβολους»

Οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαμόρα στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι : Χουτεσιώτης, Βέλεθ, Ρόουζ, Φεράρι, Αγοραστός, Παναγίδης, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Βερτστράτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ