Παπαδόπουλος : «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου»

Παπαδόπουλος : «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν δήλωσε ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του ΟΦΗ, παρά τη νίκη με 3-0 επί της Νίκης Βόλου. Τόνισε δε το ενδιαφέρον των Κρητικών για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τη Νίκη Βόλου για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-0, με χατ-τρικ του Χρήστου Αραβίδη.

Ο προπονητής των Ηρακλειωτών τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ τόνισε πως ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει την ομάδα του. Επίσης, μίλησε για την εικόνα του Άγγελου Οικονόμου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Περίμενα να έχουμε περισσότερο ρυθμό και καλύτερη διάθεση. Δικαιολογείται γιατί οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα δεν έχουν παίξει μαζί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Περίμενα περισσότερο συνδυαστικό παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου».

Για τον Άγγελο Οικονόμου, αφού διόρθωσε τον ρεπόρτερ της Nova που εκ παραδρομής ανέφερε τον Βαγγέλη Οικονόμου,  είπε: «Είναι ένας άψογος επαγγελματίας. Του έχουμε εμπιστοσύνη και του δείξαμε από το γεγονός ότι του κάναμε συμβόλαιο για δύο χρόνια, παρά τον τραυματισμό του. Σήμερα παίξανε δύο παιδιά της Κ19. Σιγά σιγά έρχονται νέα παιδιά. Για όλους έχουμε μια αγκαλιά για να τους εντάξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ