Ολυμπιακός: Με παιδιά από την ακαδημία και πολλές αλλαγές απέναντι στον Αρη Αβάτου

Ολυμπιακός: Με παιδιά από την ακαδημία και πολλές αλλαγές απέναντι στον Αρη Αβάτου

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη Αβάτου για το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκονται 8 παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού - Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου.

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από την «ερυθρόλευκη» ακαδημία, αλλά και σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στη φετινή σεζόν θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στον αυριανό αγώνα με τον Αρη Αβάτου (19/12, 15:00), για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στην 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκονται οι Τζολάκης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Νεοφυτίδης, Βοϊλης και Μπουλάρι. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Μιράντα, Μασούρας, Τοροσίδης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Πάρντο και Μάνος.

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα του Αρη Αβάτου είναι βαθμολογικά αδιάφορο, γεγονός που δίνει στον Πέδρο Μαρτίνς τη δυνατότητα να ξεκουράσει πολλούς από τους παίκτες που έχουν τραβήξει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο… κουπί στη φετινή σεζόν. Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Λάρισα στο Γ. Καραϊσκάκης για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2018.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ