Με πολλούς βασικούς η αποστολή του Ατρόμητου

Με πολλούς βασικούς η αποστολή του Ατρόμητου

Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε να συμπεριλάβει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τη Θύελλα Καμαρίου (19/12, 17:15). Αναλυτικά τα σενάρια πρόκρισης.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Θύελλα Καμαρίου το απόγευμα της Τετάρτης (19/12, 17:15), στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το πέρας της προπόνησης της Τρίτης, ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή των Περιστεριωτών, συμπεριλαμβάνοντας πολλούς βασικούς. Εκείνοι που άφησε εκτός είναι οι Μάντσον, Χατζηισαΐας και Μπουσουλάτζιτς, αλλά και οι τραυματίες Ουγκράι και Μανούσος.

Σε περίπτωση που ο Ηρακλής πάρει ένα βαθμό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, οι Περιστεριώτες θα χρειαστούν επίσης ένα βαθμό για να πάρουν την πρόκριση. Αν ο Γηραιός κερδίσει τους Ηπειρώτες, θα χρειαστεί νίκη και ο Ατρόμητος, και η πρόκριση θα κριθεί στην τριπλή ισοβαθμία, δηλαδή στη διαφορά των γκολ μεταξύ Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητου, που θα βρίσκονται στους έξι πόντους.

Όσο για τη Θύελλα Καμαρίου, μαθηματικά έχει πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο στην τριπλή ισοβαθμία των τριών βαθμών με Ατρόμητο και Ηρακλή, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται στο -8 στη διαφορά των γκολ ουσιαστικά τής απαγορεύει κάθε όνειρο πρόκρισης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Ίμερι, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ρονάλντο, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς και Βασιλακάκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ