Άρης: Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο

Άρης: Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο

Με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πάθος οι παίκτες του Ένινγκ θα κάνουν απέναντι στον Ατρόμητο το πρώτο βήμα για να περάσουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στις 10 Ιουνίου του 1987 η εθνική μας ομάδα μπάσκετ θα κερδίσει την Ιταλία και θα προκριθεί στα ημιτελικά του EUROBASKET, εκεί όπου τη περιμένει η Γιουγκοσλαβία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Γκάλης θα δεχτεί ερώτηση αναφορικά με το αν αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στη καριέρα του με την εθνική ομάδα. «Είναι, μέχρι την επόμενη», θα απαντήσει ο Γκάνγκστερ.

Αυτό ισχύει απόλυτα και για την αυριανή αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Είναι το πιο σημαντικό για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μέχρι το επόμενο.

Ο Ένινγκ και οι παίκτες του οφείλουν να το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να κάνουν το πρώτο βήμα για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν πρόκειται απλά, εξάλλου, για μια πρόκριση. Ο Άρης θέλει να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του μεγάλου του στόχου για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τη κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι οπαδοί του Άρη έστειλαν το μήνυμα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και οι παίκτες και το τεχνικό τιμ οφείλουν να δείξουν οτι το έλαβαν με αυτό που θα παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο κόσμος θα ετοιμάσει τις κατάλληλες συνθήκες, γεμίζοντας το γήπεδο και δημιουργώντας θερμή ατμόσφαιρα και οι ίδιοι θα πρέπει να βάλουν το κερασάκι στη τούρτα.

Ο οργανισμός Άρης θα πρέπει ενωμένος και σαν μια γροθιά να προστατέψει την ομάδα και να τις επιτρέψει να υλοποιήσει τους στόχους της. Αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο…

Υ.Γ. Είναι μεγάλη η κινητοποίηση του κόσμου , όχι μόνο για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά και για τις εγγραφές στον Ερασιτέχνη. Αυτό, μάλιστα, είναι ακόμα πιο σημαντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ