Μιχάι: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Μιχάι: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Για συναισθήματά του μετά τη μεγάλη ανατροπή επί του Ολυμπιακού μίλησε ο Ενέα Μιχάι που στάθηκε στην αυταπάρνηση που έβγαλε η ομάδα του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στη δική του εμφάνιση αλλά και στην αυταπάρνηση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 0-2.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ήταν δύσκολο, η αλήθεια είναι ότι αν και μπήκαμε καλά ο Ολυμπιακός σημείωσε δύο γρήγορα γκολ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, αυτό κάναμε και σήμερα και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για την συνεργασία του με τον Ίνγκασον: «Θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία, αλλά πρέπει να δούμε λίγο τις στημένες φάσεις γιατί ο Ολυμπιακός μας δημιούργησε προβλήματα. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να κοιτάξουμε αύριο το παιχνίδι να το αναλύσουμε, να δούμε τι κάναμε καλά και τι όχι».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί στο κέντρο της άμυνας, είναι δύσκολες φάσεις για τους στόπερ. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε σήμερα».

Για τα δικά του συναισθήματα: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ. Συγκινήθηκα γιατί δεν έπαιζα πολύ και όταν έρχεται η ανταμοιβή, υπάρχει μια συγκίνηση. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ