Σεβίλλη : Δε χάνει ούτε… με αίτηση

Σεβίλλη : Δε χάνει ούτε… με αίτηση

Με «σπασμένα» φρένα συνεχίζει η Σεβίλλη η οποία επικράτησε εύκολα κόντρα στη Μαγιόρκα με 2-0, διευρύνοντας το αήττητο σερί που έχει «χτίσει».

Ασταμάτητη μοιάζει η Σεβίλλη από την επανέναρξη και μετά, η οποία είναι και πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa League. Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι επιβλήθηκε της Μαγιόρκα, φτάνοντας τα 13 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα.

Οι «Σεβιγιάνοι» έτσι έσπασαν το προηγούμενο τους ρεκόρ στη La Liga με τα περισσότερα σερί παιχνίδια αήττητοι, ενώ έχουν και τη δυνατότητα να το μεγαλώσουν στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή η Σεβίλλη έκανε «άλμα» εννέα βαθμών από την 5η Βιγιαρεάλ, και χρειάζεται τουλάχιστον μία ισοπαλία ώστε να κλειδώσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται και ο Λούκας Οκάμπος που μετράει 4 γκολ και 1 ασίστ από την ημέρα που έγινε το “restart”. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ, ενώ έχει κρατήσει πέντε φορές ανέπαφη την εστία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ