Μπαρτσελόνα : Ανταλλαγή Σεμέδο με Γκαρθία-Κανσέλο

Μπαρτσελόνα : Ανταλλαγή Σεμέδο με Γκαρθία-Κανσέλο

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει δικούς της, τους Έρικ Γκαρθία και Ζοάο Κανσέλο και είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα, τον Νέλσον Σεμέδο.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές ενόψει της νέας σεζόν και ήδη έχει ξεκινήσει να προσθέτει ονόματα στην λίστα της. Ένα από αυτά, είναι του Έρικ Γκαρθία, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας. Μαζί με αυτόν, ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να πάρουν και τον Ζοάο Κανσέλο.

Σύμφωνα με την «Sport», ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη έτοιμη πρόταση προς την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση και των δύο. Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα, τον βασικό της δεξί μπακ, Νέλσον Σεμέδο μαζί με ένα ποσό. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μέσι ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, καθώς ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στην «δύση» της καριέρας του και ο Ουμτιτί είναι προς αποχώρηση.

Έτσι, ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να πάρει την θέση τους, είναι ο 19χρονος αμυντικός, ο οποίος φέτος μέτρησε 23 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Να θυμίσουμε, ότι ο νεαρός αμυντικός, ήταν ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2017, όταν τον απέκτησαν οι «πολίτες» με 1,7 εκ. ευρώ. Από την πλευρά του 26χρονου μπακ, φέτος σημείωσε 30 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ και αποτελεί έναν από τους καλύτερους μπακ αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ