Καμπιάσο : «Ο Μέσι στην Ίντερ; Δεν νομίζω…»

Καμπιάσο : «Ο Μέσι στην Ίντερ; Δεν νομίζω…»

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησε για τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να παρέμεινε ακόμη μια σεζόν στην Μπαρτσελόνα, όμως το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και αναμένεται να γίνει «μάχη» για την απόκτηση του.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Ίντερ και η Παρί φαντάζουν τα μεγάλα φαβορί για να τον κάνουν δικό τους, όμως η τοποθέτηση ενός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησε για την πιθανότητα να παίξει στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η απάντηση του ήταν δύσκολη και σχετικά εύκολη, με τον Αργεντινμό να πιστεύει ότι δεν θα πάει στο MLS ο Μέσι, αλλά και πως ούτε θα φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Μέσι στην Ίντερ; Δεν ζω την αγορά πια. Πάντα περιμένω για το τέλος των μεταγραφών και μετά κάνω το ταμείο. Η πραγματικότητα λέει πως ο Λέο θα είναι στην Μπαρτσελόνα και πως ακόμη έχει το κίνητρο για να παίζει με τους μπλαουγκράνα. Θέλουμε να δούμε το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Για το αν είναι στα καλύτερά του, πιστεύω ότι είναι όπως πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ