Λας Πάλμας – Μάλαγα 1-0

Λας Πάλμας – Μάλαγα 1-0

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Λας Πάλμας επί της Μάλαγα (1-0) στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, με τον Χαλίλοβιτς να σκοράρει στο 90’!

Λας Πάλμας, Μάλαγα, Λα Κορούνια και Λεβάντε. Τέσσερις ομάδες για τρεις θέσεις που καμία δεν θέλει θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Λας Πάλμας και Μάλαγα είναι οι δύο ουραγοί της La Liga και αναμετρήθηκαν σε ένα ματς κλασικό 6άποντο παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυριάρχοι στο ματς, αλλά το γκολ δεν έλεγε να έρθει. Μίτσελ (42’), Καγέρι (45’) και Ετεμπό (56’) απέτυχαν να σκοράρουν για την Λας Πάλμας και ο Κέκο της Μάλαγα τους μιμήθηκε στο 56’. Η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που επί της ουσίας δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες. Και κάπου εκεί ήρθε ο Άλεν Χαλίλοβιτςνα λύσει τον Γόρδιο Δεσμό και να δώσει μια τεράστια νίκη στην Λας Πάλμας στο 90’.

Οι Νησιώτες παρέμειναν στην 19η θέση, αλλά αύξησαν τη διαφορά από τον πάτο της βαθμολογίας και τη Μάλαγα στο +4, έπιασαν την Λα Κορούνια στους 17 βαθμούς και μείωσαν στο -3 την απόσταση από τη Λεβάντε και την… σωτηρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ