Μπέτις – Σεβίλλη 1-1 : Ο Μπόνο χάρισε το βαθμό στη Σεβίλλη

Μπέτις – Σεβίλλη 1-1 : Ο Μπόνο χάρισε το βαθμό στη Σεβίλλη

Μπέτις και Σεβίλλη έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων ο Μπόνο στο 73΄.

Η Μπέτις υποδέχθηκε στο «Benito Villamarín» την Σεβίλλη, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με τον Μπόνο να κρατάει όρθιους τους φιλοξενούμενους, με το πέναλτι που απέκρουσε στο 73΄.

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην 5η θέση με 27 πόντους και με νίκη επί της Μπέτις, θα σκαρφάλωνε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, με αυτή την ισοπαλία, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 9η με 20 πόντους.

Στο 48′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με τον Μαντί να κάνει λάθος και την μπάλα να καταλήγει στον Εν Νεσιρί που γύρισε και ο Σούσο με ωραίο πλασέ στην κίνηση, έκανε το 0-1. Στο 51′ η Μπέτις κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντιέγκο Κάρλος στον Λορέν, με τον Κανάλες ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-1. Στο 62′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Οκάμπος που πέρασε λίγο έξω. Στο 73′ οι «βερδιμπλάνκος» κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά για ανατροπή του Φεκίρ από τον Ακούνια, με τον ίδιο ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Μπόνο ν’ αποκρούει. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: Κλαούντιο Μπράβο, Μαντί, Μιράντα, Έμερσον, Βίκτορ Ρουίθ, Αϊτόρ Ρουιμπάλ (89′ Ρόντρι), Κανάλες (81′ Ακουόκου), Λάινεθ, Φεκίρ, Γκίδο Ροντρίγκες, Λορέν Μορόν (84′ Μπόρχα Ιγκλέσιας)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Κουντέ, Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Γκούντελι, Όλιβερ Τόρες (45′ Εν Νεσιρί), Χορδάν (77′ Όσκαρ), Οκάμπος (90′ Αλέις Βιδάλ), Σούσο (77′ Ελ Χανταντί), Λουκ Ντε Γιόνγκ (45′ Ράκιτιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ