Μίτσελ : «Αν ήμουν ο Ράμος θα έμενα άλλα δέκα χρόνια στην Ρεάλ και με λιγότερα χρήματα»

Μίτσελ : «Αν ήμουν ο Ράμος θα έμενα άλλα δέκα χρόνια στην Ρεάλ και με λιγότερα χρήματα»

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση που φέρεται να έχει λάβει ο Σέρχιο Ράμος να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Την άποψη του εξέφρασε για την απόφαση που φέρεται να έχει λάβει ο Σέρχιο Ράμος να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «μερένχες» και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως αν ήταν εκείνος στη θέση του Ισπανού αμυντικού θα έμενα για άλλη μια δεκαετία στη «Βασίλισσα» ακόμη και με λιγότερα χρήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως η Ρεάλ έκανε την αξιολόγησή της για τον Ράμος. Μιλάω για τον εαυτό μου και μπορώ να πώ ότι ακόμη και να κέρδιζα περισσότερα χρήματα σε κάποια άλλη ομάδα δεν μπορεί αυτό να συγκριθεί με το να παίζω για τη Ρεαλ.

Εάν ήμουν ο Ράμος θα έμενα άλλα δέκα χρόνια στην Ρεάλ και με λιγότερα χρήματα. Επίσης να προσθέσω ότι εάν τέτοια ζευγάρια χωρίσουν τότε και οι δύο πλευρές λείπουν πολύ η μία στην άλλη. Ο Ράμος έχει την επιλογή στα χέρια του και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πει «ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ