Γκουαρντιόλα: «Οι παίκτες μου στην Μπαρτσελόνα ήταν ανταγωνιστικά ζώα»

Γκουαρντιόλα: «Οι παίκτες μου στην Μπαρτσελόνα ήταν ανταγωνιστικά ζώα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το παρελθόν του στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως οι παίκτες του δεν σταματούσαν ποτέ να... πατάνε γκάζι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα συμμετείχε σε μια ζωντανή συνομιλία, στο Twitch, με τους πρώην ποδοσφαιριστές Αντόνιο Κασάνο, Ντανιέλε Αντανί και Κριστιάν Βιέρι, για να μιλήσουν για την καριέρα του και τις καλύτερες στιγμές του μέχρι σήμερα.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας για το διάστημα που πέρασε στην Βαρκελώνη, αναφέρθηκε στην συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες του όσον αφορά το κάθε παιχνίδι.

«Ήταν ανταγωνιστικά ζώα και έμαθα πολλά από αυτούς (σ.σ. τους παίκτες του). Κάθε τρεις μέρες ήθελαν να κερδίσουν. Είχαν την επιθυμία να είναι καλύτεροι από τους ίδιους τους συμπαίκτες τους. Ήμουν τυχερός που είχα τους καλύτερους όλων των εποχών. Επτά ή οκτώ παίκτες από την ακαδημία μάλιστα, βρίσκονταν στη σωστή ηλικία: 24, 25 ή 26» υποστήριξε για τους πρώην παίκτες του στην Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και ξεχωριστά στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι λέγοντας: «Είναι πολύ δυνατός, ο πιο δυνατός. Πέρα από την ποιότητά του, είχε μία συγκεκριμένη νοοτροπία του στο κεφάλι του. Στα τέσσερα χρόνια μου στη Βαρκελώνη, παίξαμε πολλά παιχνίδια στην προπόνηση και δεν έχασε ούτε ένα. Αν είχε χάσει, θα είχε φύγει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ