Μπαρτσελόνα – Και ο Τεν Χαγκ στην λίστα για αντί-Κούμαν

Μπαρτσελόνα – Και ο Τεν Χαγκ στην λίστα για αντί-Κούμαν

Σύμφωνα με το Catalunya Radio, ο Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ζουάν Λαπόρτα για τον αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στην Μαδρίτη την Ατλέτικο και ήδη πολλά μέσα αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία των Μπλαουγκράνα.

Ο Ζουάν Λαπόρτα έχει ήδη να συντάσσει την λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ολλανδού τεχνικού, με αυτήν την στιγμή το όνομα που ξεχωρίζει να είναι του Ανδρέα Πίρλο, ενώ και οι περιπτώσεις των Τσάβι και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να έχουν προταθεί στον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα.

Παρόλο αυτά το Catalunya Radio φαίνεται να προσθέτει σε αυτήν την λίστα και τέταρτο όνομα. Σύμφωνα, με όσα αναφέρει το καταλανικό μέσο, ο προπονητής του Αγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, φαίνεται να έχει πάρει πόντους τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, η περίπτωση του, μόνο εύκολη δεν είναι για την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον Αιάντα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, που αυτή την στιγμή είναι «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ