Βιγιαρεάλ – Μάλαγα 2-0

Βιγιαρεάλ – Μάλαγα 2-0

Συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ, επικρατώντας με 2-0 της Μάλαγα των Μίτσελ και Ρομπέρτο.

Με δύο γκολ του Νίκολα Σανσόνε στο 68′ και στο 76′ η Βιγιαρεάλ «σκότωσε» την ουραγό  Μάλαγα των πρώην «ερυθρόλευκων» Μίτσελ και Ρομπέρτο κάνοντας το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των Ανδαλουσιανών εξαιρετικά αμφίβολο.

Ο Σεντρίκ Μακαμπού άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό για τα «κίτρινα υποβρύχια» με τον διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα λόγω οφσάιντ. Χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με το σκορ να παραμένει στο 0-0 και την άμυνα της Μάλαγα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στα καθήκοντά της.

Κι ενώ είχαν συμπληρωθεί 65 λεπτά παιχνιδιού με το σκορ ακόμα ισόπαλο, ο Κάρλος Μπάκα έκανε μια ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Σανσόνε σηκώθηκε ψηλότερα από όλους τους αμυντικούς της Μάλαγας, στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Ρομπέρτο.

Ο ίδιος παίκτης, μετά από περίπου 10 λεπτά, βγήκε σε τετ-α-τετ με τον πρώην «ερυθρόλευκο» κίπερ μετά από έξοχη πάσα του Πάμπλο Φορνάλς κι «έγραψε» το τελικό 2-0 που αφήνει την Μάλαγα τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα με μόλις 4 βαθμούς, την ίδια ώρα που η Βιγιαρεάλ «καπαρώνει» την 6η θέση και φλερτάρει την πρώτη πεντάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ