Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 5-0

Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 5-0

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Βιγαρεάλ την αναμέτρηση με την ουραγό Λεβάντε, συντρίβοντάς την με 5-0 για την 19η αγωνιστική της La Liga.

Η Βιγιαρεάλ έστησε πάρτι στο «Εστάντιο ντε λα Κεράμικα», διαλύοντας με 5-0 την Λεβάντε για την 19η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στο -2 από την εξάδα, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι υπέστησαν άλλη μία ήττα και είναι ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα με μόλις 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Μπουλαγέ Ντιά στο 8′  και Πάου Τόρες στο 13′.

Η Λεβάντε στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 16′ και το 29′ με τον Ντε Φρούτος Σεμπάστιαν. Η ομάδα όμως του Ουνάι Έμερι ήταν αυτή που βρήκε τέρμα, με τον Ζεράν Μορένο, ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με το «Κίτρινο Υποβρύχιο», να διαμορφώνει στο 37′ το 3-0.

Στην επανάληψη, μάλιστα η Βιγιαρεάλ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της, πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκολ. Αρχικά, με την σουτάρα του Τρικέρος στο 74′ και πέντε λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μορένο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Αλμπιόλ, Οριέ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Ιμπόρα, Τριγκέρος (84’Αντριάνο), Μόι Γκόμεθ (72’Πίνο) , Τσουκβουέζε (72’Αλμπέρτο Μορένο), Ντιά, Ζεράρ Μορένο (80’Τζάκσον).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε, Κλερκ (58’Μάλσα), Βέθο, Πουμπίγ, Καμπάνια, Μελέρο (58’Φρανκέσα), Ραντόγια (58’Πάμπλο Μαρτίνεθ), Μπάρντι (77’Πιέρ), Μαρτί, Ντε Φρούτος (77’Ντάνι Γκόμεθ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ