Marca: «Μπαρούτι» τα αποδυτήρια της Ατλέτικο

Marca: «Μπαρούτι» τα αποδυτήρια της Ατλέτικο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca» στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατεί μεγάλη κρίση.

Μπορεί την περσινή χρονιά να κατέκτησε τον τίτλο της La Liga, ωστόσο η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο ήττες από Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ, και από Σοσιεδάδ για το Κύπελλο φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca» τα αποδυτήρια των «ροχιμπλάνκος» μοιάζουν με μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί…

Στο στόχαστρο των «παλιών» είναι κυρίως οι Αντουάν Γκριεζμάν και Ροντρίγκο Ντε Πολ, παρόλο που ο πρώτος δεν έχει αρνητική παρουσία μέχρι στιγμής. Για τον Ντε Πολ έχει εκφραστεί αρνητική άποψη, καθώς θεωρείται πως έχει επιβληθεί ως σταρ λόγω της φιλίας του με του Μέσι και Σουάρες, αλλά και εξαιτίας του αναβαθμισμένου ρόλου που του έχει αναθέσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην ομάδα.

Μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του και προκαλεί προβλήματα είναι αυτή του Έκτορ Ερέρα, ο οποίος μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και ο Σιμεόνε έχει εισηγηθεί να μείνει ελεύθερος.

Τέλος σύμφωνα με το εν λόγο δημοσίευμα στις τάξεις της Ατλέτικο έχουν σχηματιστεί δύο παρέες. Από τη μια πλευρά οι Βαλκάνιοι, Όμπλακ, Βρσάλικο, και Σαπόνιτς, ενώ από την άλλη οι «Πορτογαλοβραζιλιάνοι»: Φέλιξ, Λόδι, Κούνια και Φελίπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ