Μπαρτσελόνα: Τιμωρία δύο αγωνιστικών σε Ντάνι Άλβες

Μπαρτσελόνα: Τιμωρία δύο αγωνιστικών σε Ντάνι Άλβες

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ντάνι Άλβες για το μαρκάρισμα του πάνω στον Καράσκο στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή θύμισε κάτι από τα… παλία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε με το επιβλητικό 4-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Τσάβι ήταν ο πολύπειρος μπακ Ντάνι Άλβες με τον Βραζιλίανο να βρίσκει δίχτυα στο ματς στο οποίο συμπλήρωσει 1.000 αγώνες στην πλούσια καριέρα του.

Ωστόσο ο 38χρονος λίγο έλειψε από ωραίος να γίνει… μοιραίος για την ομάδα του μιας και στο 69′ λεπτό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γιανίκ Καράσκο.

Όπως έγινε γνωστό, η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος επέβαλε τιμωρία ισάριθμων αγώνων στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ. Έτσι αναμένεται να χάσει το επικείμενο ντέρμπι της Καταλονίας απέναντι στην Εσπανιόλ (13/2), ενώ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των Μπλαουγκράνα και για το ταξίδι στο «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια (20/2).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ