Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 4-0: Τρένο οι «μπλαουγκράνα» του Τσάβι

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 4-0: Τρένο οι «μπλαουγκράνα» του Τσάβι

Με τους Ντεμπελέ (τρεις ασίστ) και Τόρες (δύο γκολ) σε μεγάλο βράδυ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 την Οσασούνα στο Καμπ Νου, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Μπαίνοντας σε κρίσιμη εβδομάδα όπου έρχεται η ρεβάνς με την Γαλατασαράι στο Europa League, αλλά και το ντέρμπι με τη Ρεάλ την επόμενη αγωνιστική, η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε και πάλι ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, επικρατώντας άνετα με 4-0 της Οσασούνα στο «Καμπ Νου».

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Τσάβι στο πρωτάθλημα, με τους «μπλαουγκράνα» να ανεβαίνουν στην τρίτη θέση και να βρίσκονται πλέον στο -5 από τη Σεβίλλη που έχει και ματς παραπάνω. Νέα πολύ καλή εμφάνιση από τον Ντεμπελέ με τρεις ασίστ, δύο γκολ από τον Τόρες ενώ σκόραρε και ο Πουτς.

Στο 13′ ο Γκάβι κέρδισε πέναλτι και ο Φεράν Τόρες το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 21′ ο Ντεμπελέ έβγαλε τρομερή κάθετη για τον Τόρες που με εξαιρετικό πλασέ έκανε και το 2-0 ενώ έξι λεπτά μετά από νέα ασίστ του Ντεμπελέ, ο Ομπαμεγιάνγκ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Η Μπάρτσα έριξε ρυθμούς στη συνέχεια, αλλά δεν σταμάτησε να σκοράρει. Στο 55′ το γκολ του Πικέ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 75′ από ακόμα μία ασίστ του Ντεμπελέ ο Πουτς έκανε το 4-0 από κοντά.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Άλμπα (80’ Μινγκέθα), Πικέ (62’ Λενγκλέ), Γκαρσία, Μπούσκετς, Γκάβι, Πέδρι, Φεράν Τόρες (80’ Μπρέθγουεϊτ), Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ (73’ Ντεπάι)

Οσασούνα: Σέρτζιο Ερέρα, Νάτσο Βιδάλ, Κότε, Χουάν Κρουθ, Νταβίντ Γκαρσία (46’ Ουνάι Γκαρσία), Τορό (46’ Αριδάνε), Χάβι Μαρτίνεθ (73’ Μπράσανατς), Μονκαγιόλα, Μπενίτο (67’ Μπούντιμιρ), Ρουμπέν Γκαρσία (46’ Ρουμπέν Γκαρσία), Κίκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ