Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 1-0: Η Κάντιθ προσγείωσε τη Βιγιαρεάλ

Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 1-0: Η Κάντιθ προσγείωσε τη Βιγιαρεάλ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Βιγιαρεάλ στην έδρα της Κάντιθ, λίγα 24ωρα μετά τη θριαμβευτική της πρόκριση επί της Γιουβέντους

H Βιγιαρεάλ μετά το θρίαμβό της επί της Γιουβέντους είναι ακόμη στα πανηγύρια της πρόκρισης στην οκτάδα του Champions League κι έτσι την πάτησε στην έδρα της Κάντιθ από την οποία έχασε με 1-0, με τέρμα του Σομπρίνο στο 86ο λεπτό, γνωρίζοντας μια ήττα εκτός προγράμματος και μένοντας πίσω στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσον αφορά το ματς, στο 5ο λεπτό το σουτ του Αλκαράθ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 10’ ο Ασένχο είπε όχι σε σουτ του Τσουστ και στο επόμενο λεπτό ο Ερνάντεθ πρόλαβε σωτήρια τον Ντιά. Στο 13’ το σουτ του Λοσάνο πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 20’ ο Λεντέσμα είπε όχι σε σουτ του Λο Σέλσο και στο 23’ υο πλασέ του Εσπίνο έφυγε άουτ. Στο 24’ ο Λεντέσμα και στο 41’ ο Αλέχο έβγαλε όμορφα για τον Νεγρέδο που δεν πρόλαβε την μπάλα για εκατοστά.

Στο 48ο λεπτό ο Λεντέσμα έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ντανζουμά ενώ στο 49’ ο Αλκαράθ δεν πρόλαβε για εκατοστά την μπάλα μετά από σέντρα του Αλέχο. Στο 75ο λεπτό ο Ασένχο σταμάτησε δύσκολα το σουτ του Σομπρίνο και στο 70’ πραγματοποίησε νέα μαγική επέμβαση σε προσπάθεια του Ιντρίσι. Στο 86’ η Κάδιθ απείλησε ξανά με τον Σομπρίνο και τελικά στο 90’ ο νεγράδο σέντραρε από αριστερά και ο Σομπρίνο με προβολή στο 2ο δοκάρι, έκανε το 1-0.

Κάντιθ: Λεντέσμα, Λουίς Ερνάντεθ, Εσπίνο, Ακαπό, Τσουστ, Αλκαράθ, Αλέχο (66’ Σομπρίνο), Φέδε (66’ Μάρι), Νεγρέδο, Λοσάνο (61’ Λούκας Πέρεθ), Ιντρίσι (90+1’ Φάλι)

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Γασπάρ, Πάου Τόρες, Μαντί, Ιμπόρα (46’ Κοκλέν), Παρέχο (46’ Ντανζουμά), Μόι Γκόμεθ (46’ Καπού), Λο Σέλσο, Πεδράθα, Τσουκβουέζε (71’ Πίνο), Ντιά (61’ Χεράρδ Μορένο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ